EMOLEHMÄKURSSI 23.-24.8.2018

Hotelli Mesikämmen, Ähtäri.  SAVE THE DATE!!

Terveydenhuolto, ruokinta, loisohjelmat ja nautojen käsittely!

Onko Sinulla emolehmiä? Oletko harkitsemassa emolehmäkasvatusta? Oletko eläinlääkäri tai neuvoja, jonka asiakkaina on emolehmäkarjoja? Kyllä? Tämä on juuri oikea kurssi Sinulle!

Mitä kaikkea emolehmien terveydenhuollosta, ruokinnasta tai lääkityksistä pitäisi tietää? Miten Haikkujen ruokavalio eroaa Limousinien ruokinnasta? Miten muodostaa ruokinta- tai poikimisryhmät? Miten nauta toimii – miten sitä käsitellään Loisohjelmat? Miksi Simmental ei nuku mutta Herefordilta lähtee jalat alta?

Ensimmäisenä päivänä Suomen emolehmäpuolen supernainen Maiju Pesonen (Luke) tulee kertomaan emolehmien eroista, ruokinnasta ja terveydenhuollosta – häntä jaksaisi kuunnella vaikka koko viikon! Eläinlääkäri Ulla Eerola tulee kertomaan emolehmien sisä- ja ulkoloisohjelmista. Lisäksi luvassa ”Vinkkivitoset” emolehmien lääkistysten erityiskonnankoukuista sekä M. bovis- riskistä ja ennaltaehkäisystä.
Toisena päivänä saamme toivottaa tervetulleeksi emolehmäkuiskaaja Sophie Atkinsonin (SWE)- aiheenaan emolehmien ja nautojen käsittely.  Hänen luentonsa sisältävät runsaasti videomateriaalia luentojen lisäksi!
Lisätiedot,  hinnat ja ohjelma tulossa pian!!